onsdag 6 juli 2011

Holmön 2011





















Efter en dramatisk båtfärd där det kändes som om "båten hoppade" (och då pratar vi inte om en liten motorbåt utan en färja!) och sjösjukan härjade så fick vi några underbart lugna, sköna och roliga dagar på Holmön! En av mina absoluta smultronställen! (Och på hemfärden var det vindstilla och lugnt på havet tack och lov!)


Lite reklam för Holmön. Förutom att det alltid brukar vara bra väder så anordnas det både visfestival och sea jazz festival på holmön. Nu när vi var där så höll dom på att öva in Holmöspelen, ett teaterstycke som spelas på tre olika ställen på ön och som handlar om öns historia. Det är nästan bilfritt och det går att cykla överallt (nästan). Stämningen är otroligt avslappnad och vänlig. En gång när vi var där var det slut ägg på affären. Då kom någon cyklande med färskvärpta ägg till oss så fort det fanns. Vi brukar åka tre familjer och då hyr vi hela Holmögården. Ibland kan man bli bjuden på nybakta bullar när man kommer om man har riktigt tur..... Det är ett ställe att må bra på helt enkelt!

2 kommentarer:

  1. Förstår att du har fullt upp du med... IRL förstås. I kväll har jag bloggat igen. För nu är det fullt upp... En spännande höst!
    Vilka underbara bilder! Du är verkligen duktig fotograf!
    Önskar dig en underbar vecka!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  2. Vilka underbara somriga bilder.
    Ha en bra dag! =)

    SvaraRadera